za web1

eu fondovi

Europski strukturni i investicijski fondovi

opkk

                                                 "Projekt je sufinancirala Europska unija iz kohezijskog fonda"

Najava tribine za mlade

logo

Edukacijska tribina o sprječavanju i pravilnom zbrinjavanju otpada u sklopu projekta NE DVOJI- ODVOJI! za mlade održat će se u Srednjoj školi “Stjepan Ivšić” Orahovica u društvenoj dvorani 11.2.2020.g. u 13:15h.

Projekt sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda kroz program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom.

Obavijest o održavanju edukacijske tribine

logo

Pozivamo sve građane na edukacijsku tribinu o sprječavanju i pravilnom zbrinjavanju otpada u sklopu projekta NE DVOJI- ODVOJI!.

Projekt sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda kroz program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom.

Tribina će se održati 28.10.2019. u Vatrogasnom domu u Čačincima s početkom u 13.00 sati.

Održane radionice projekta „Ne dvoji – odvoji“ za djecu u područnoj školi Nova Jošava i Udruzi Jaglac

dfdfd

Nastavak zajedničkog projekta Grada Orahovice i Općina Crnac, Čačinci i Zdenci s ciljem osvještavanja građana i stvaranja osjećaja zajedničke odgovornosti za pravilno postupanje s otpadom, prvenstveno u svrhu smanjenja stvaranja otpada te povećanja učinka odvojenog skupljanja otpada i njegove ponovne uporabe odvijao se u ponedjeljak 29. travnja 2019. u osnovnoj školi I. B. Mažuranić, područna škola Nova Jošava i prostorijama Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“.

Obavijest o održavanju edukacijske tribine za umirovljenike

logo

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, koje se održava u središnjem gradskom parku, u subotu  28. rujna 2019. godine, s početkom u 11,00 sati, u 11,15 sati održati će se edukacijska tribina o sprječavanju i pravilnom zbrinjavanju otpada u sklopu projekta NE DVOJI- ODVOJI!.

Projekt sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda kroz program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom.

Tribina će se održati 28.09.2019. u središnjem gradskom parku s početkom u 11.00 sati.

Održane radionice za djecu u Dječjim vrtićima Orahovica, Čačinci i Zdenci

SlikeGodina2019 2019 03 08 NeDvojiOdvoji 2019 03 08 001VrticOrahovica002

Riječ je o zajedničkom projektu Grada Orahovice i Općina Crnac, Čačinci i Zdenci s ciljem osvještavanja građana i stvaranja osjećaja zajedničke odgovornosti za pravilno postupanje s otpadom, prvenstveno u svrhu smanjenja stvaranja otpada te povećanja učinka odvojenog skupljanja otpada i njegove ponovne uporabe.

Kako pravilno postupati s otpadom i kako voditi brigu o zaštiti okoliša bile su teme današnje radionice koje je polaznicima Dječjeg vrtića Palčić u Orahovici na djeci primjeren način, približiti voditeljica radionice, Marija Breber, iz tvrtke Peritum usluge.

Publish modules to the "offcanvs" position.

Pročitajte više o našim obavijestima o zaštiti i privatnosti osobnih podataka. Web stranica www.nedvojiodvoji.com.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više...